New edition of Harbour Guide 7, Landsort – Skanör, Öland, Gotland & Bornholm

We are very happy to announce the publication of a new edition of Harbour Guide 7, Landsort – Skanör, Öland, Gotland & Bornholm. This edition contains new text, charts and aerial photos – all now available on web and in the Harbour Guide Online app.

You can have a quick look inside the book here:  Harbour Guide 7 - Flip book

Order Harbour Guide 7

 

The Swedish press release:

Hamnguiden 7 Landsort-Skanör, Öland, Gotland & Bornholm
Hydrographica och Skagerrak Forlag i samarbete!


Det har publicerats många Hamnguider över den svenska ostkusten genom åren, men ingen så fullmatad och komplett som denna. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder och här presenteras detaljerade redovisningar av samtliga gästhamnar längs kusten mellan Landsort och Skanör. Allt är utförligt beskrivet med flygfoton, kartor och i ord.

I första avdelningen av denna nya och radikalt omarbetade utgåva av boken finns Hydrographicas unika och uppskattade Hamnguidekartor för alla hamnar mellan Landsort och Påskallavik. Varje hamn har inför publiceringen sjömätts och kontrollerats på plats för att informationen skall vara så aktuell som möjligt. Över 250 naturhamnar och ett 40-tal gästhamnar är beskrivna i denna del där Hydrographicas detaljrika kartläggning visar massor med nyttiga fakta om hamnförhållandena både under vatten och på land. I naturhamnarna guidas besökaren dessutom i ord av Lars Granath, och i gästhamnarna av Torbjörn Ardebrant.

Bokens andra avdelning, från Påskallavik till Skanör, med öarna Gotland, Öland och Bornholm, bygger på den föregående utgåvan av Hamnguiden 7 men även denna del är rejält uppdaterad med många nytagna foton och aktualiserade hamnbeskrivningar. Denna del domineras av kuststräckans alla idylliska gästhamnar. Här presenteras 140 gästhamnar och ett 20-tal naturhamnar. I denna del av boken är det Per Hotvedt som guidar.

En mer innehållsrik hamnguide än denna går knappast att hitta.

 

Bläddra i boken   

Beställa Hamnguiden 7